We transform your employees in to athletes

Onze experts trainen werknemers door middel van masterclasses, trainingen en work-outs op maat. En dat ga je merken. Vrolijkere, fittere en vitalere werknemers. Dat gunnen we iedere organisatie. 

Stilzitten? daar
houden we niet van!

Jeugdvrienden Joep en Jeroen zijn samen op een missie. Ze willen alle werknemers veranderen in atleten. Met inmiddels een groot team van professionals verzorgen zij wekelijks masterclasses, trainingen en workouts voor organisaties met als doel: vrolijke, fitte en vitale werknemers.

In ons team zitten orthomoleculair specialisten, slaapcoaches, bewegingswetenschappers en stress counselors. Ook HR-professionals, mindset trainers en niet te vergeten de beste sport instructeurs.

Alles te weten komen over een gezonde levenstijl?

Schrijf je in voor onze nieuwbrief en blijf op de hoogte van de laatste tips, weetjes en adviezen!

Cases

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Aenean dictum arcu id leo facilisis, id lacinia lectus eleifend. Mauris placerat velit et eros pulvinar ornare. Nunc at dictum eros.

KPN

/ Vitaliteitsprogramma

KPN

/ Vitaliteitsprogramma

Open people

/ Vitaliteitsprogramma

Open people

/ Vitaliteitsprogramma

KLM

/ Vitaliteitsprogramma

Reviews

“Mooie inspirerende club, elke keer als ze op bezoek zijn geweest gaan we met z’n alle naar huis met nieuwe inzichten en energie. Zijn goed in moeilijke informatie gemakkelijk te vertellen. Inspireren om net even uit je comfort zone te gaan”

Jeroen Schimmel /

Tailor Digital

“Nog aan te leveren”

Sam Huijgen /

KLM

“Nog aan te leveren”

Sabine Olthuis /

KPN