Aanbod

Onze experts trainen werknemers door middel van masterclasses, trainingen en work-outs op maat. En dat ga je merken. Vrolijkere, fittere en vitalere werknemers. Dat gunnen we iedere organisatie. Onze experts trainen werknemers door middel van masterclasses, trainingen en work-outs op maat. En dat ga je merken. Vrolijkere, fittere en vitalere werknemers.

Masterclasses

Door middel van masterclasses trainen werknemers op verschillende facetten van vitaliteit. Denk aan het bouwen van routines, stress op een positieve manier benaderen, vitaal leiderschap, gezonde voeding, slaap en mindset. Al onze masterclasses duren tussen de 90-120 minuten. Per masterclass rekenen we €775,- excl. btw.

01. Werk als een atleet

Werken zoals een atleet dat doet? Je huidige ochtend routine, werkdag en check out routine onder de loep nemen en met veel tools, tips en tricks hier snel verbeterpunten implementeren voor meer energie tijdens je werkdag.

02. Vitaal Leiderschap

Deze sessie is voor leiders van de toekomst. Je leert hoe je om kunt gaan wanneer een collega een vraagstuk bij je neer legt. Stel dat je collega nachten wakker ligt en jou om hulp vraagt. Wat doe je dan?

03. Slaap als een atleet

In een masterclass kun je alles leren over het optimaliseren van jouw nachtrust. Oftewel, slapen als een atleet dat doet. ’s Ochtends uitgerust wakker worden door het elimineren van nachtrustverstoorders, leren over arousal en vooral heel praktische uitleg over wat slaap nou inhoudt.

04. Specialisatie van een atleet

Heb je een specifiek vraagstuk of een specifieke doelgroep, dan ben je bij ons aan het juiste adres. We verzorgen op verzoek masterclasses over intermittent fasting, trainingsmethoden, hormonen en ga zo maar door.

05. Eet als een atleet

Het huidige eetpatroon onder de loep nemen en daarna met veel kennis dit eetpatroon verbeteren voor ieders eigen doel. Leren over macronutrienten, over schadelijke stoffen en over vasten. Orthomoleculair staat voor kleine stappen, grote resultaten.

06. Relaxed als een atleet

Balance is key en stress kun je super goed in je voordeel gebruiken. We gaan aan de slag met een positieve kijk op stress, leren signalen te herkennen, testen ons huidige stressniveau en prikkels en krijgen heel veel tools & tricks om negatieve stress los te laten en positief de toekomst in te duiken.

07. Mindset van een atleet

De juiste mindset om meer uit jezelf te halen, gedisciplineerd te werken, dromen te durven uitspreken en leren om doelen te stellen en te behalen.

08. Beweeg als een atleet

Veel leren over het belang van beweging en direct aan de slag met je huidige routines op het gebied van beweging. Leren over jouw lichaam, kantoorpijntjes aanpakken, beweging vs training en tijdens de sessie aan de slag met verschillende uitdagingen.

09. Mindful als een atleet

De wereld draait maar door, 24 uur per dag sta je aan. Het is verleidelijk hierin mee te gaan. Altijd ‘aan te staan’. Maar waar vind je je rust? Waar vind je de stopknop? In een interactieve sessie krijg je alle tools om regelmatig de stopknop in te gaan drukken.

Programma vitaliteit

We helpen je met alles dat je nodig hebt om jouw eigen programma voor vitaliteit samen te stellen. We kijken graag met jouw organisatie wat bij jullie past. Scroll verder voor de mogelijkheden. Aangezien we een programma op maat maken, is de prijs altijd op aanvraag.

01. Inventariseren

De start van een programma begint met een goed gesprek. We gaan samen kijken waar de behoeftes liggen in jouw organisatie en we beginnen met het uitstippelen van jullie ambitie. Vervolgens zoeken we in de organisatie naar een team van ambassadeurs en benoemen deze tot Chief Energy Officers.

02. Thema’s

We werken met 5 verschillende thema’s: Beweging, Voeding, Ontspanning, Mindset en Slaap. Vanuit deze thema’s hebben wij een team van professionals klaar staan om jouw organisatie of team kennis te geven over vitaliteit. Kennis overdragen doen we middels masterclasses.

03. Eventuele extra’s

Een programma is natuurlijk op te leuken met allerlei extra’s. Sporten zit in ons bloed, daarom voegen wij vaak sportieve activiteiten toe aan een programma. Zo kun je ervoor kiezen om yoga, kickboksen, bootcampen of no sweat workouts toe te voegen.

04. Voorbeeld

Concreet zou een programma er als volgt kunnen uitzien.

Kickoff met teambuilding sessie.

IJsbaden, meditatie en kennissessie over de verschillende thema’s. Starten met een Masterclass Fysiotherapie. Wekelijks bootcampen en challenges om beweging te stimuleren

Cases

Door middel van masterclasses trainen werknemers op verschillende facetten van vitaliteit. Denk aan het bouwen van routines, stress op een positieve manier benaderen, vitaal leiderschap, gezonde voeding, slaap en mindset. Al onze masterclasses duren tussen de 90-120 minuten. Per masterclass rekenen we €775,- excl. btw.

KPN

/ Vitaliteitsprogramma

KLM

/ Vitaliteitsprogramma

Open people

/ Vitaliteitsprogramma

Alles te weten komen over een gezonde levenstijl?

Schrijf je in voor onze nieuwbrief en blijf op de hoogte van de laatste tips, weetjes en adviezen!