KLM

/ Vitaliteitsprogramma

Wat is het vraagstuk van de klant?

Voor de zomer van 2022 werden we benaderd door een team van KLM. KLM Heeft het zwaar te verduren gehad tijdens de Coronacrisis. Weinig vluchten en veel personeel moeten laten gaan. Nu de markt weer aantrekt is het tijd om de zaken in een keer goed te herstructureren. Het is tijd om de teams en de mensen weer dichter bij elkaar te brengen. Het is tijd om te werken aan een fijne en gezonde werkomgeving en een plek waar vitaliteit & verbinding een centrale plek in de cultuur gaan innemen. Kan Werk Atleet hier een rol in spelen? Absoluut was daarop ons antwoord.

Wat hebben wij gerealiseerd?

De organisator vanuit KLM voor het vitaliteitsprogramma was geen onbekende van Werk Atleet. In het jaar ervoor werkte de organisator nog bij Yacht en ook daar hebben wij een masterclass mogen verzorgen. Doordat onze stijl al bekend was en de match voelbaar was, hebben we ingestoken op een langdurig en breed programma. Doordat continuïteit in dit programma erg belangrijk is en de interesses van het team flink uiteenlopen, hebben we ervoor gekozen om een langdurig programma samen te stellen.

Gedurende 7 maanden komen we maandelijks 1 keer een middag samen om te werken aan één specifiek thema. De gekozen thema’s zijn: Werken als een Atleet, Stress, Slaap, Beweging, Voeding, Mindfulness en Ademhaling. Tijdens de middag sessie gaan werknemers aan de slag met het monitoren van de huidige gewoonten, worden er veel praktische oefeningen gedaan en krijgen de werknemers uiteraard ‘les’ in het optimaliseren van de gemonitorde leefstijl.

Wat was de uitkomst?

Het programma is nog ungoing, maar de resultaten zijn tot nu toe verbluffend. Het energie en enthousiasme spat van het team af tijdens de trainingen. De honger naar kennis is groot en het vele lachen tijdens de sessies geeft aan dat het met verbinding wel goed zit. Keep it going like this!

Review van deze case

“Nog aan te leveren”

Sam Huijgen /

KLM

Relevante cases

Door middel van masterclasses trainen werknemers op verschillende facetten van vitaliteit. Denk aan het bouwen van routines, stress op een positieve manier benaderen, vitaal leiderschap, gezonde voeding, slaap en mindset. Al onze masterclasses duren tussen de 90-120 minuten. Per masterclass rekenen we €775,- excl. btw.

KPN

/ Vitaliteitsprogramma

Open people

/ Vitaliteitsprogramma

KLM

/ Vitaliteitsprogramma

Alles te weten komen over een gezonde levenstijl?

Schrijf je in voor onze nieuwbrief en blijf op de hoogte van de laatste tips, weetjes en adviezen!

Waar ben je naar op zoek?

Group 3