Aanbod

Onze experts trainen werknemers door middel van masterclasses, trainingen en work-outs op maat. En dat ga je merken. Vrolijkere, fittere en vitalere werknemers. Dat gunnen we iedere organisatie. Onze experts trainen werknemers door middel van masterclasses, trainingen en work-outs op maat. En dat ga je merken. Vrolijkere, fittere en vitalere werknemers.

Masterclasses

Door middel van masterclasses trainen we werknemers op verschillende facetten van vitaliteit. Denk hierbij aan het bouwen van routines, het meer weerbaar maken tegen stress, vitaal leiderschap, gezonde voeding, slaap, mindset en nog veel meer. Al onze masterclasses duren tussen de 90-120 minuten. Per masterclass rekenen we €825,- excl. btw.

Meest gekozen!

01. Werk als een atleet

Een atleet bereid zich goed voor met een rustige warming-up, vervolgens speelt deze de sterren van de hemel tijdens de wedstrijd en eindigt deze met een cooling-down. Werken is topsport. Waarom vliegen wij de dag niet aan zoals een atleet dat doet?

02. Beweeg als een atleet

Als klein kindje kan je iedere mogelijke positie aannemen, maar naarmate de tijd verstrijkt wordt dit minder en minder met alle mogelijke klachten tot gevolg. Weer bewegen als een atleet, dat leren wij je.

Veel leren over het belang van beweging en direct aan de slag met je huidige routines op het gebied van beweging. Leren over jouw lichaam, beweging vs training en tijdens de sessie aan de slag met verschillende uitdagingen.

Leren hoe je je eigen fysiotherapeut kunt zijn. Kantoorpijntjes aanpakken en nooit meer terug laten komen.

03. Eet als een atleet

“Let food be thy medicine and medicine be the food “. Deze magistrale quote van Hippocrates zegt precies waar het op staat. Voeding kan je ofwel gigantisch fit en vitaal maken of kan de energie uit je lichaam slurpen. Leer eten zoals een atleet met de juiste voedingstoffen, de juiste timing en leef met energie.

04. Specialisatie van een atleet

Heb je een specifiek vraagstuk of een specifieke doelgroep, dan ben je bij ons aan het juiste adres. We verzorgen op verzoek masterclasses over intermittent fasting, trainingsmethoden, hormonen en ga zo maar door.

05. Eet als een atleet

Het huidige eetpatroon onder de loep nemen en daarna met veel kennis dit eetpatroon verbeteren voor ieders eigen doel. Leren over macronutrienten, over schadelijke stoffen en over vasten. Orthomoleculair staat voor kleine stappen, grote resultaten.

06. Relaxed als een atleet

Balance is key en stress kun je super goed in je voordeel gebruiken. We gaan aan de slag met een positieve kijk op stress, leren signalen te herkennen, testen ons huidige stressniveau en prikkels en krijgen heel veel tools & tricks om negatieve stress los te laten en positief de toekomst in te duiken.

07. Mindset van een atleet

De juiste mindset om meer uit jezelf te halen, gedisciplineerd te werken, dromen te durven uitspreken en leren om doelen te stellen en te behalen.

08. Beweeg als een atleet

Veel leren over het belang van beweging en direct aan de slag met je huidige routines op het gebied van beweging. Leren over jouw lichaam, kantoorpijntjes aanpakken, beweging vs training en tijdens de sessie aan de slag met verschillende uitdagingen.

09. Mindful als een atleet

De wereld draait maar door, 24 uur per dag sta je aan. Het is verleidelijk hierin mee te gaan. Altijd ‘aan te staan’. Maar waar vind je je rust? Waar vind je de stopknop? In een interactieve sessie krijg je alle tools om regelmatig de stopknop in te gaan drukken.

Teambuilding

In de afgelopen 2 jaar heeft er een flinke verandering plaatsgevonden. Er hebben veel werknemers thuis gewerkt en teams zijn uiteengevallen. Het is tijd om daar weer verandering in te brengen. Laten we de verbinding terugbrengen en een cultuur creëren waarin collega’s graag bij elkaar zijn.

Onze teambuilding activiteiten zijn een combinatie tussen leren en ervaren.  Al onze teambuilding activiteiten duren ongeveer 3,5 uur. Per teambuilding activiteit rekenen we €1495,- excl. btw. 

Sessie Connection

Een combinatie tussen fysieke en mentale verbinding. Werknemers gaan in teams een fysieke uitdaging aan. Strijden mét en tegen elkaar, daar is nog nooit een team slechter uitgekomen. De sessie eindigt met het zoeken van mentale verbinding in een geleide meditatie. Twee uitersten samengebracht in een sessie. Actie en rust. Precies wat een werknemer nodig heeft.  

Breathwork en Ijsbad

Een ijsbad is voor veel mensen een van de grootste angsten. Het overwinnen van deze angst geeft een gigantische boost, zeker als je het samen met collega’s mag doen. Voorafgaand aan het ijsbad leer je over ademhaling, welke impact dit heeft op zo’n stressvolle situatie en hoe je ademhaling kunt gebruiken om stressvolle situaties de baas te zijn.

Biohacking

Kraak je eigen fysieke en mentale code. We gaan je programmeren naar een optimaal fit, vitaal en energiek leven door kennis over technologie én moeder natuur te combineren. Afsluiten met Werk Atleet games waarin collega’s mét en tegen elkaar de strijd aan gaan. Wie kan het beste samenwerken? Welk team pakt de winst?

Train like a marine

Altijd al eens willen weten hoe een marine training er aan toegaat? Hoe de mariniers leren om samen te werken, om afspraken na te komen en een hecht broederschap te smeden? Jep deze sessie is precies dat. Onder leiding van een oud marinier.

Dagretraite

Als uitgebreide optie bieden wij dagretraites voor organisaties. De prijs en de invulling hiervan is op aanvraag. Benieuwd hoe dat eruit kan zien? Bekijk de video hier.

Programma vitaliteit

Rome is niet op één dag gebouwd. Oftewel, grote dingen realiseren kost tijd. Zo geldt het ook met vitale medewerkers. We moeten ergens beginnen, zeker waar, maar wil je écht vanuit de grond van je hart dat jouw organisatie vitaliteit tot diep in de cultuur heeft zitten? Dan zullen we langdurig aan de slag moeten.  

Op deze pagina vind je onze werkwijze voor een vitaliteitsprogramma en nemen we je deels mee in de onboarding. Mocht dit een stap te snel gaan, dan kun je altijd een kijkje nemen in onze mini online training ‘hoe maak ik een vitaliteitsprogramma’ en later door deze pagina heen wandelen.

Cases

Door middel van masterclasses trainen werknemers op verschillende facetten van vitaliteit. Denk aan het bouwen van routines, stress op een positieve manier benaderen, vitaal leiderschap, gezonde voeding, slaap en mindset. Al onze masterclasses duren tussen de 90-120 minuten. Per masterclass rekenen we €775,- excl. btw.

KPN

/ Vitaliteitsprogramma

KPN

/ Vitaliteitsprogramma

Open people

/ Vitaliteitsprogramma

Alles te weten komen over een gezonde levenstijl?

Schrijf je in voor onze nieuwbrief en blijf op de hoogte van de laatste tips, weetjes en adviezen!